Fontos információk

Fontos információk

Kérjük olvassák el figyelmes

Tisztelt jelenlegi és leendő pácienseink! Kérnénk Önöket, hogy mindenképp olvassák el a fontos információkat, az  együttműködés megkönnyítése érdekében! 

Köszönettel: Endokrin Rendelő dolgozói

Telefon

Rendelési időben telefont nem tudunk felvenni, legkésőbb másnap visszahívjuk. Minden új bejelentkezőt visszahívunk, egyeztetjük a részleteket.

Új páciensek

Új betegeinket tisztelettel kérnénk, hogy 10 perccel az időpontjuk előtt érkezzenek a betegfelvétel, illetve adminisztráció miatt.

Fizetés

kizárólag bankkártyás vagy átutalással történő kifizetést fogadunk el, ettől csak vis major esetén tekintünk el aki a megbeszélt időpontját legalább 48 órával a vizsgálat megkezdése előtt SMS/email formájában indoklással nem mondja le, az a következő megjelenés alkalmával a "lista-ár" 1,5x fizeti (felnőtt, gyermek, terhes anyák, műtét előtti és műtét utáni kontrollra érkezők, akár 800 km-t utazók elől veszi el a helyet!).

Árlista

Felhívjük figyelmüket arra, hogy a jelenlegi árlista 2019.08.09-től érvényes, ÁFÁ-t áraink nem tartalmaznak. Az árlváltoztatás jogát fenntartjuk, személyre szabott árainkat kérjük minden esetben előre egyeztessék rendelőnk asszisztensével. Egészségpénztári számlát nem tudunk adni, céges számla esetén csakis készpénzes fizetésre van lehetőség. Köszönjük megértésüket!

Egészségpénztár

Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződésben

Alkalmazkodunk

Külföldi és vidéki betegeinkhez is alkalmazkodunk, azonban az időpontadásnál elsőbbséget élveznek:
- Várandós kismamák
- Rákos betegeink, műtét előtt illetve műtét utáni kontroll esetében
- Sürgős, azonnali beavatkozást igénylő pácienseink

Gyalog - Tömegközlegekés

A Széll Kálmán tértől 10 perc sétára van a rendelő, vagy a 149-es busz Ezredes utcai megállójáig kell jönni.

Időpont biztosítása

Igyekszünk mindenkinek a lehető leghamarabbi időpontot biztosítani, de minimális esetben előfordulhat olyan eset, hogy az időpontot módosítanunk kell egy másik alkalomra, Professzor Úr külföldi, és itthoni, klinikai munkái miatt.

Nem megfelelő időpont

Kérnénk tisztelt Pácienseinket, amennyiben a lefoglalt időpont mégsem megfelelő számukra, az elérhetőségeink valamelyikén legkésőbb az időpontot megelőző 24 órában jelezzék rendelőnk felé, lehetőséget adva más betegnek korábbi időpont adására. Köszönjük együttműködésüket

Rendelési idő

Rendelési időnk tájékoztató jellegű, azaz amennyiben korábbi időpont lenne megfelelő, természetesen készséggel állunk rendelkezésükre. Előzetes egyeztetést követően igyekszünk mindent úgy szervezni, hogy Önnek is a megfeleő időben történjen a vizsgálat.

Kórházi háttér

UT Southwestern Medical Center, Dallas

Tanulmányok

  • 2013 – Endokrinológia szakvizsga
  •  1998 – Belgyógyászat szakvizsga
  •  1990 – Semmelweis Orvostudományi Egyetem – Általános orvos
  •  Loyoal University School of Medicine, University of New Jersey
  •  Medical School, LSU School of medicine, New Orleans

Tagságok

  • American Association of Clinical Endocrinologist