Lépjen kapcsolatba velünk!

Örömmel állunk a rendelkezésére

Fontos információ

Rendelési időben telefont nem tudunk felvenni, legkésőbb másnap visszahívjuk. Minden új bejelentkezőt visszahívunk, egyeztetjük a részleteket.

Új betegeinket tisztelettel kérnénk, hogy 10 perccel az időpontjuk előtt érkezzenek a betegfelvétel, illetve adminisztráció miatt.

Igyekszünk mindenkinek a lehető leghamarabbi időpontot biztosítani, de minimális esetben előfordulhat olyan eset, hogy az időpontot módosítanunk kell egy másik alkalomra, Professzor Úr külföldi, és itthoni, klinikai munkái miatt. Külföldi és vidéki betegeinkhez is alkalmazkodunk, azonban az időpontadásnál elsőbbséget élveznek:

  • Várandós kismamák
  • Rákos betegeink, műtét előtt illetve műtét utáni kontroll esetében
  • Sürgős, azonnali beavatkozást igénylő pácienseink

A kapcsolati űrlap használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Keressen Minket! Örömmel állunk a rendelkezésére

Rendelési időben telefont nem tudunk felvenni, legkésőbb másnap visszahívjuk. Minden új bejelentkezőt visszahívunk, egyeztetjük a részleteket.

Pajzsmirigy problémákkal keresse Dr. Németh Attilát. Kiskorú páciensek vizsgálatára is van lehetőség, ezért, ha gyermekének van szüksége endokrinológusra, bátran keressék fel rendelőnket.

  • Hétfő - Péntek: 15.00 - 20.00
  • Szombat: 15:30-19:00
  • Vasárnap: Zárva

A klinika megközelítése:

  1. Széll Kálmán tér felől: 22-es busszal a Szép Ilona megállóig, onnan 10 perc séta a Zugligeti úton, majd a Virányosi úton pár perc séta 
  2. Széll Kálmán tér felől: 222-es busszal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem megállóig, a zebrán átsétálva egyenesen a Virányosi úton a klinikáig pár perc séta
  3. Széll Kálmán térről: 156-os vagy 155-ös busszal a Virányos Út megállóig, onnan a körforgalomnál jobbra fordulva pár perc séta a Klinika

Telefon

+36 70 606 8353

Cím

1125, Budapest, Virányos út 23d - Virányos Klinika.

E-mail

info@endokrinrendeles.com